nieuws

Netwerken in ‘Kasteel’ erg succesvol

Catering

Maar liefst 600 man sloegen onlangs aan het netwerken in een voetbalstadion. Het event dat Van der Linde Catering + Evenementen organiseerde in het Kasteel, de thuishaven van Sparta Rotterdam, mag dan ook een succes genoemd worden. ‘Relatie-evenementen werken nog steeds.

Netwerken in ‘Kasteel’ erg succesvol

Veel bedrijven hebben door bezuinigingen relatie evenementen geschrapt uit het budget. Van der Linde Catering + Evenementen kijkt hier anders tegenaan. Samen met Sparta Rotterdam organiseerden zij afgelopen dinsdag ‘het meest smaakvolle en sportieve netwerkevenement’. En het was succesvol, want maar liefst 600 gasten bezochten het event.

Tegen stroom in

‘Wij werken graag tegen de stroom in en daarom is het juist nu belangrijk om je klanten te laten zien dat je er bent’, aldus Algemeen Manager Robin van der Schuyt (op de foto rechts). ‘Onze relatie activiteiten vormen altijd een belangrijk onderdeel van onze marketing strategie. Door krachten te bundelen met partners, zetten wij diverse evenementen neer per jaar. Hierdoor blijft de klant ons trouw en ontstaan nieuwe kansen voor de toekomst.”

Barry Hughes

Deze eerste editie, met als thema “relaties voor de toekomst” had een sportief sprekersprogramma met onder andere Barry Hughes en Cor Pot, bondscoach Jong Oranje. Uiteraard toonde Van der Linde haar culinaire kunsten, verder was er stijlvolle muzikale begeleiding van het jazz ensemble Fre.

‘Na dit succes maken wij hier een jaarlijks terugkerend spektakel van’, aldus Van der Schuyt. ‘Wij hebben laten zien dat relatie evenementen nog steeds werken en hebben onze gasten een goed gevoel meegegeven voor de toekomst.’

Meer partycatering nieuws: