nieuws

Nieuw onderkomen Van der Linde

Catering

Van der Linde Party Productions in Rotterdam gaat verhuizen. Het betrekt een gloednieuw en groter onderkomen. Het pand wordt erg transparant en er worden een aantal architectonische hoogstandjes doorgevoerd.

Nieuw onderkomen Van der Linde

Van der Linde vertrekt na bijna 15 jaar vanaf Bedrijvenpark Rotterdam Noordwest. Die huisvesting met kantoor, keuken en magazijn is te klein geworden en er is geen ruimte voor uitbreiding. De partycateraar wijkt daarom uit naar het even verderop gelegen bedrijvenpark Oudeland, onder de rook van Rotterdam Airport.

Transparant gebouw
Volgens Van der Linde krijgt de nieuwbouw een industrieel karakter met veel glas, staal en hout en moderne architectuur. ‘Transparant met een originele uitstraling’, meldt het huisorgaan Partyflits. Er komen geen trappen, maar hellingbanen in, vanaf de snelweg zijn de kokende koks zichtbaar en er komt een ontvangstkeuken.

45 jaar gastvrijheid
De nieuwbouw begint dit voorjaar en zal naar verwachting eind 2007 zijn afgerond. De oplevering van het nieuwe onderkomen valt nog net in het jaar dat Van der Linde ’45 jaar gastvrijheid’ viert. De Rotterdamse partycateraar kwam onlangs nog in het nieuws vanwege de overname van Frans Kuil Catering.

Reageer op dit artikel