nieuws

Nieuwe commercieel directeur Prorest is ‘beveiliger

Catering

De nieuwe commercieel directeur van Prorest is Patrick Polak. Hij volgt daarmee Casper van het Hof op. Polak is bij de (contract)cateringdochter van Facilicom Services Group eindverantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten. Polak komt uit de beveiligingsbranche.

Nieuwe commercieel directeur Prorest is ‘beveiliger

Polak (34) werkte de afgelopen 10 jaar in verscheidene commerciële functies bij Trigion, de beveiligingsdivisie van Facilicom. Hij behoort tot de kaderleden die het concern vanuit haar streven naar long term employment graag overplaatst van de ene naar de andere divisie.

Polak volgt bij Prorest Casper van het Hof op die aan de slag is gegaan bij Compass in Duitsland. De laatste vijf jaar was Polak werkzaam als manager sales, en samen met een groot team salesmanagers verantwoordelijk voor de verkoopactiviteiten van Trigion. Voor Polak is de cateringbranche een compleet nieuwe ervaring.

‘En juist daarom een fantastische uitdaging. Ik kijk er naar uit om gastvrijheid, sfeer en professionaliteit met vernieuwende cateringconcepten in een bedrijfsrestaurant te brengen waarin prijs, kwaliteit, hygiëne én efficiency gecombineerd wordt met een passie voor lekker eten.’

Hij is zich bewust van de verschillen tussen zijn voormalige branche en zijn nieuwe branche. ‘Er zijn natuurlijk de nodige verschillen tussen beveiliging en bedrijfscatering, maar uiteindelijk maakt in beide sectoren vooral beleving van de dienstverlening en gastvrijheid het verschil.’

Polak ziet goede mogelijkheden om Prorest nog steviger te positioneren in de markt. ‘Met nieuwe duurzame concepten en formules zoals de nieuwe lunchformule het Optimaaltje ben ik er van overtuigd dat we uitstekend kunnen inspelen op de vraag van opdrachtgevers om werknemers gezond en lekker eten te presenteren in hun dagelijkse werkomgeving. Daarom heb ik een enorm vertrouwen dat we de groei die Prorest vorig jaar heeft doorgemaakt verder kunnen continueren.’

Prorest Catering verzorgt het beheer en de exploitatie van bedrijfsrestaurants voor bijna 225 opdrachtgevers. Prorest, no. 4 op de Nederlandse bedrijfscatering markt is actief in contract- catering, transport- en scholencatering en projectadvisering en heeft 650 medewerkers in dienst. Algemeen directeur is Dick Bennink.

Meer´Prorest´ nieuws:

Reageer op dit artikel