nieuws

Primeur: picknickmanden op housefeest

Catering

Onder het genot van pompende bassen een roseetje drinken en een broodje tapenade smeren? Het kan. Het dancefeest Housequake heeft een primeur met de verkoop van goed gevulde picknickmanden. En er zijn meer bijzonderheden op het gebied van catering en entertainment.

Primeur: picknickmanden op housefeest

De volgens de organisatie ‘ goed gevulde’ picknickmanden kosten 28,50 euro in de voorverkoop en 35 euro óp het festival. De mand bevat o.a. een fles rosé en glazen, brood met tapenades en een exclusief picknickkleed. Op de zogeheten Housequake Beach Special zaterdag 23 mei a.s.)is zelfs een picknickweide gecreëerd.

Het dancefeest op recreatiegebied Aquabest (bij Eindhoven) begon als een kleinschalig strandfeestje, maar is uitgegroeid tot een mini-festival. Naast de picknickweide komen kraampjes met cocktails, shakes en vers fruit. Verder is de catering in de Food Area niet standaard; Pannenkoeken, wraps, nacho’s, woknoedels, calzone pizza’s, luxe hamburgers en patatas bravas worden geserveerd.

Kermis

Ook niet alledaags: optredens van stand-up comedians bij de Food Area, het team van ‘ doktoren en verpleegsters’ die in een veldhospitaal onder meer massages, knip- en scheerbeurten en aerobics aanbieden en de Oud-Hollandse kermis inclusief zweefmolen.

Al draait het uiteraard vooral om de muziek tijdens Housequake. Dat zit met Nederlandse toppers als Baggy Begovic, Sunnery James & ray Marciano, Roog en Erick E. De laatste twee zijn grondleggers van het feest en draaien vijf uur lang een zogeheten back to back-sessie.

Reageer op dit artikel