nieuws

Sodexo opent concepten in Albert Schweitzer Ziekenhuis

Catering

In het Albert Schweitzer Ziekenhuis te Dordrecht zijn twee concepten van Sodexo ‘The Fresh Store’ en ‘Aspretto’ geopend. ‘Wij gaan ons steentje bijdragen om dit ziekenhuis tot het meest gastvrije ziekenhuis van de regio te maken’, aldus Hans Rijnierse, CEO Sodexo Benelux.

Sodexo opent concepten in Albert Schweitzer Ziekenhuis

Onder het genot van muziek en luxe hapjes openden Rijnierse en John Taks, lid van de raad van bestuur van het Albert Schweitzer ziekenhuis, samen de poort van het nieuwe ziekenhuisrestaurant The Fresh Store.

Beide heren lieten weten erg tevreden te zijn met de samenwerking. ‘Al jaren is er een goede samenwerking met Sodexo op de locatie Zwijndrecht. Nu is ook hier na een lange aanloop een mooi restaurant neergezet, dat een echte aanvulling is op ons gastvrijheidconcept’, aldus Taks. Behalve The Fresh Store opende ook Aspretto, het internationale duurzame koffie- en theeconcept van Sodexo zijn deuren in het ziekenhuis.

Sodexo, dat op 1 maart 2007 een tienjarig contract tekende met het Albert Schweitzer ziekenhuis, hoopt in de toekomst op een verdere uitbreiding binnen de zorgbranche. Rijnierse: ‘Sodexo onderscheidt zich van andere zorgcateraars door onze ervaringen binnen de zorgbranche. Wereldwijd hebben we meer dan 2600 zorgcontracten lopen, waarvan zeven in Nederland. In de toekomst hopen we dit aantal uit te kunnen breiden.’

» Meer informatie op www.food-hospitality.nl

Reageer op dit artikel