nieuws

Sodexo scoort groot inkoopcontract in zorg

Catering

Stichting Cordaan, één van de toonaangevende zorgaanbieders in de regio Groot Amsterdam, en Sodexo Health Care hebben op 1 oktober een driejarige samenwerkingsovereenkomst gesloten voor de inkoop van food en non-food artikelen voor alle locaties van Stichting Cordaan.

Sodexo scoort groot inkoopcontract in zorg

De circa 60 locaties van Cordaan maken nu gebruik van het volledig geautomatiseerde bestel- en facturatiesysteem dat door Sodexo speciaal voor zorgorganisaties is ontwikkeld. Met behulp van een op maat gemaakt digitaal Cordaan kernassortiment kunnen de locaties kiezen uit circa 8.500 artikelen.

‘Door gebruik te maken van de inkoopkracht, expertise en applicaties van Sodexo is een zeer forse besparing gerealiseerd, die direct ten goede komt aan het primaire proces’, aldus Sodexo in een persbericht.

Het geautomatiseerde systeem biedt volgens Sodexo ook de mogelijkheid om ‘real time’ gedetailleerde managementinformatie te raadplegen, zodat de Cordaan-locaties binnen de beschikbare budgettaire kaders kunnen werken.