nieuws

Steun Ins & Outs Catering voor standbeeld Mandela

Catering

Ins & Outs Catering gaat de Stichting Standbeeld Nelson Mandela financieel steunen. De cateraar met vestigingen in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam doneert een deel van de inkomsten uit partijen die worden verzorgd. Ins & Outs caterde onlangs ook het feest ter ere van de stichting waar diverse hoogwaardigheidsbekleders waren.

Steun Ins & Outs Catering voor standbeeld Mandela

Ins & Outs maakte bekend dat vanaf 11 februari van elk geschonken glas Zuid Afrikaanse wijn tijdens alle door hun verzorgde events € 0,25 wordt geschonken aan de Stichting Standbeeld Nelson Mandela. Ook zusterbedrijf Christiaan Hanssen Standcatering doet mee aan deze actie.

Niet voor niets werd voor 11 februari gekozen, want dat is de dag dat Mandela (in 1990) werd vrijgelaten na ruim 27 jaar gevangenschap. De anti-apartheidstrijder en winnaar van de Nobelprijs voor de vrede moet in Nederland worden geëerd met een standbeeld. Zo vind de Haagse stichting, die vorige week een feest in het stadhuis in Den Haag organiseerde. Waar het beeld moet komen is overigens nog niet bekend.

Aanwezig waren onder meer: waarnemende ambassadeur Zuid Afrika mr. Nkulu Sebothoma, burgmeester Jozias van Aartsen en Unicef-ambassadeur Paul van Vliet. Ins & Outs was, uiteraard, als cateraar aanwezig met onder meer directeur/eigenaar Christiaan Hanssen. Die is geen onbekende in Zuid Afrika, want Hanssen is een van de initiatiefnemers voor de bouw van een groot resort bij het Kruger National Park.