nieuws

Topman: La Place blijft aan V&D verbonden

Catering

Restaurantketen La Place zal de komende jaren aan warenhuisketen V&D verbonden blijven. Dat zei V&D-topman Mark McKeon dinsdag in een interview met het ANP.

Topman: La Place blijft aan V&D verbonden

Op de vraag of er in het overnamecontract met investeerder Sun European Partners afspraken zijn gemaakt om de twee ketens met elkaar verbonden te houden zei de topman: ‘Sun is absoluut toegewijd om minimaal drie jaar de twee ketens bij elkaar te houden.’

Dinsdag werd bekendgemaakt dat investeerder Sun European de nieuwe eigenaar wordt van V&D inclusief La Place. McKeon wilde geen overnameprijs, noch een schatting van de waarde van V&D geven. ‘Dat is zo afgesproken tussen de partijen.’

» Wie is de nieuwe eigenaar van La Place? Een portret.

Reageer op dit artikel