nieuws

Van der Loo krijgt thuis groots onthaal

Catering

Gert Jan van der Loo is weer op Nederlandse bodem. De partycateraar deed mee aan de vier weken durend autorally Amsterdam-Bejing en kwam dinsdagavond aan op Schiphol. In ‘hometown’ Reeuwijk wachtte hem en zijn rallymaatje Cees van Rijswijk een groots onthaal.

Van der Loo krijgt thuis groots onthaal

‘Het halve dorp was uitgelopen voor de huldiging door de burgemeester’, is Van der Loo enthousiast over zijn feestelijke thuiskomst. Eenmaal in zijn woning (Van der Loo had door het feesten en het tijdverschil bitter weinig geslapen) bleek dat zijn slaapkamer een Chinese uitstraling had gekregen. Gisteren zag hij dat het complete kantoor was versierd.

Van der Loo deed met Van Rijswijk mee aan de vier weken durende tocht door 14 landen die vrijdag 11 augustus eindigde op het Plein van de Hemelse Vrede in Peking. Naast de Mercedes 250 SL Pagode uit 1967 deden nog ruim 80 teams mee met classic cars.

De auto’s zijn inmiddels verscheept en worden over vijf weken verwacht in de haven van Rotterdam. Als partycateraar in hart en nieren organiseert Van der Loo daaromheen een feest. ‘Ik heb alle rallydeelnemers gevraagd om de auto’s tegelijk op te gaan halen en dan geef ik samen met Cees nog een soort van reünie-party in de haven.’

In de septembereditie van Misset Catering een artikel over de avonturen van Van der Loo tijdens de roerige rally.
Bekijk ook deze artikelen over Van der Loo en ‘zijn’ rally:

Emotionele finish Van der Loo in Peking

Chinezen met ‘deathwish’ kruisen pad Van der Loo

Team Van der Loo doorstaat Gobi-woestijn

Van der Loo ‘als koning onthaald’

Van der Loo vast voor China

Auto Van der Loo loopt averij op

Rallyauto Van der Loo in zwaar weer

Van der Loo maakt het huiselijk

Van der Loo op weg naar Peking

17.500 kilometer trip Van der Loo gaat door

Van der Loo klaar voor 17.000 kilometer rallly

Reageer op dit artikel