nieuws

‘Veiling cateringbedrijf krijgt staartje

Catering

De executieveiling van cateringbedrijf Hanze Totaal Horeca Service in Zwolle zou nog wel eens een staartje kunnen krijgen. Althans, dat beweren aanwezigen bij de kijkdag voorafgaand aan de veiling. Er zouden eigendommen worden geveild van anderen.

‘Veiling cateringbedrijf krijgt staartje

Een ervaren handelaar uit Barneveld merkt op dat eigenaar Wim Salomons van het cateringbedrijf nog problemen gaat krijgen na de veiling. ‘Want er staan spullen bij die helemaal niet van zijn’, meldt de handelaar in de regionale krant De Stentor.

Zo worden er tapkasten van Heineken geveild en spullen van Sligro. Volgens de handelaren willen die straks geld van Salomons zien. ‘Hij had heb moeten informeren dat er beslag op ligt’.

De kijkdag leverde veel belangstelling op. De veiling verloopt via internet en is woensdagmiddag om 17.00 uur gestart en loopt tot donderdagmiddag 18.00 uur. De complete inventaris van Hanze Catering wordt geveild waaronder kantoorspullen, tapkasten, serveerwagens, koffieketels en de drankvoorraad.

Het faillissement van het cateringbedrijf is overigens nog niet aangevraagd. Salomons verklaarde onlangs in de regionale pers dat zijn cateringactiviteiten gewoon doorgaan, ondanks de executieverkoop. Hij doet dit via Van Dan Catering uit Heino. Dit bedrijf is ook in handen van de familie Salomons en valt buiten de executieverkoop.

Over de situatie rondom de catering op Hogeschool Windesheim is veel onduidelijkheid. Hanze Catering smeerde daar de broodjes. De hogeschool wil geen commentaar gegeven. Wel is er overleg geweest tussen cateraar Salomons en Hogeschool Windesheim.

Reageer op dit artikel