nieuws

Viva-vrouwen willen verse sappen en soepen

Catering

Verse sappen en soepen die bij voorkeur zelfgemaakt zijn. Dat zijn producten die lezeressen van Viva graag in het bedrijfsrestaurant zouden aantreffen. Dit komt naar voren uit een oproep van het blad aan haar lezeressen om aan te geven wat zij van een goed bedrijfsrestaurant verwachten.

Viva-vrouwen willen verse sappen en soepen

Goede koffie en volkoren brood worden ook belangrijk gevonden. En verder verse salades. Daarover meldt een deelneemster: ‘Het liefst in buffetvorm met losse dressings zodat je ze zelf kunt samenstellen.’

Een van de inzendsters laat weten het bedrijfsrestaurant op haar werk te missen. ‘Oh hadden wij maar iets te eten op het werk. En goede koffie zou ook fijn zijn.’ En verderop: ‘Bij mijn vorige werkgever was er heel veel te krijgen. Alleen om het restaurant al had ik willen blijven.’

Reageer op dit artikel