nieuws

Voetbal International verzorgd door partycateraar

Catering

Bijna driehonderd mensen konden de live-uitzendig van Voetbal International in het Sparta stadion bijwonen. Ze kregen een driegangendiner geserveerd. Partycateraar van der Linde Catering en Evenementen nam de catering voor zijn rekening.

Voetbal International verzorgd door partycateraar

Van der Linde Catering en Evenementen is mede oprichter van het Sparta Stadion. Daarom caterde het bedrijf ook de uitzending.

De live-uitzending van Voetbal International was afgelopen week niet in de studio, maar in het Sparta Stadion. De businesslounge op de eerste etage van het hoofdgebouw was omgetoverd tot televisiestudio.

Normaal gesproken wordt de Business Lounge van het Sparta Staion tijdens wedstrijden gebruikt als ontvangstruimte en restaurant voor de business-seathouders. Buiten wedstrijden om wordt de ruimte verhuurd voor diverse evenementen, zowel zakelijk als feestelijk.

Reageer op dit artikel