nieuws

Westex Cuisine wordt Sparkling Catering

Catering

Westex Cuisine gaat verder onder de naam Sparkling Catering. Het bedrijf gaat zich meer en meer gaan bezighouden met het cateren van diners, bruiloften, recepties, congressen en seminars waardoor het heeft besloten verder te gaan onder deze nieuwe naam.

Westex Cuisine wordt Sparkling Catering

Vanaf 2 januari 2009 zal Sparkling Catering ook de exploitatie van het restaurant op landgoed Zonnestraal, gelegen net buiten de ‘verkeersstroom’ van Hilversum, op zich nemen. Al sinds januari 2008 verzorgt Westex Cuisine seminars, workshops, presentaties, maar ook bruiloften, sitting dinners en recepties in de congreszaal van landgoed Zonnestraal.

Het restaurant zal dagelijks geopend zijn en voert op de lunchkaart trendy gerechten, maar ook ‘reguliere’ broodjes en salades en kan, zeker voor zakelijke evenementen, een keur aan culinaire invullingen offreren.

Reageer op dit artikel