nieuws

Charles Janssen gaat naar Hutten Catering

Catering

Charles Janssen, sectorhoofd voeding in het Elkerliek Ziekenhuis te helmond, treedt per 1 september 2012 in dienst treedt bij Hutten Catering. Hij wordt daar sectormanager voeding.

Hutten is bezig met de ontwikkeling van voedingsconcepten voor de institutionele zorg in Nederland.

Recent heeft dit geleidt tot een samenwerking met ziekenhuis Bernhoven.
Het nieuwe ziekenhuis Bernhoven zal omstreeks april 2013 geopend worden. Charles Janssen zal zich met de samenwerking gaan bezighouden. ‘Hiernaast zal ik me met de collega’s van Hutten bezig houden met het verder ontwikkelen en positioneren van Hutten-Foodcare binnen de Nederlandse gezondheidszorg.’
De komende periode zal voor Janssen in het teken staan van de overdracht en afronding binnen het Elkerliek ziekenhuis. Janssen blikt met voldoening terug. ‘De zes jaren Elkerliek  heb ik als zeer prettig ervaren.’

Reageer op dit artikel