nieuws

Slecht weer dupeert cateraars evenementen

Catering

Cateraars van openlucht evenementen hebben het afgelopen weekend minder goede zaken gedaan door het slechte weer. Regen en wind speelden hen parten, zo meldt ANP. De evenementen trokken minder bezoekers.

Slecht weer dupeert cateraars evenementen

Zo gingen veel minder bezoekers naar Sail Den Helder en de Marinedagen. De eerste vier dagen kwamen tussen de 330.000 en 350.000 belangstellenden op de evenementen in Den Helder af.  De organisatie ging uit van een half miljoen bezoekers. Zondag was de drukste dag, er kwamen op die dag ongeveer 160.000 liefhebbers langs om te genieten van oude zeilschepen, moderne marineschepen en tal van demonstraties.

Ook het Festival Classique in Den Haag trok minder bezoekers dan vorig jaar. Daar kwamen 36.000 mensen op af. Bij het Hofvijverconcert verschenen niet veel mensen op de kade.

Reageer op dit artikel