nieuws

21 genomineerden strijden om Misset Catering Awards

Catering

Zes categorieën, 21 genomineerden. De Misset Catering Awards ofwel de Oscars voor de catering maken na acht jaar hun comeback. Op woensdag 13 november zullen per categorie de winnaars tijdens een feestelijk en zinderend event bekend worden gemaakt.

21 genomineerden strijden om Misset Catering Awards

Voor het zo ver is, gaan de vakjuryleden de genomineerden, die in Misset Catering 5 bekend zijn gemaakt,  nader toetsen, ondervragen en beoordelen. Afhankelijk van de categorie zijn dat personen, bedrijven of concepten. De volgende personen, bedrijven of concepten zijn genomineerd.

Beste manager bedrijfscatering
Anne van Es, cateringmanager bij Promen in dienst van Prorest, Jeanette van der Linden, manager A bij de Consumentenbond in dienst van Appèl@work, Roland van der Cruijsen,  cateringmanager bij NCIA (denktank NATO) in Den Haag in dienst van SAB Catering en Alphonse van Mierlo, cateringmanager D locatie Delta Loyd Toorop in dienst van ISS Catering Services.


Beste manager onderwijscatering

Tineke Habing, cateringmanager RSG Wolfsbos in dienst van Van Lier scholencatering, Albert Kooij , chef executive van Canteen, leerbedrijf van International Hospitality Management van Hogeschool Stenden en Gerrie van de Heijden, cateringbeheerder locatie Werkplaats in dienst van Easy-Plan.


Beste manager zorgcatering

Frank Schreuder, directeur Enneagram Care Services, Jos Ollebek, hoofd voeding ZorgSaam ouderenzorg, Terneuzen en Niels Gerz, teamleider regionaal Laurens wonen, diensten en zorg.


De Beste gastvrijheidsmedewerker

Edwin van Riet, cateringmedewerker Hogeschool Windesheim in dienst van ISS Catering, Ella de Haas-Skretkowska, cateringmedewerker SAB op Tournee en Patrick Hennige, trainer en projectmanager &Co.


Beste party- eventcateringbedrijf

Roland Vos Catering & Events, Van Melick The Catering Company, Smokey Goodness, B&E groep en
vanderLOO party & business events.


Meest innovatieve concept

We Canteen, Grippy’s en The Interactive Cooking Experience.


De jury

De jury van de Misset Catering Awards bestaat uit vakmensen die geen directe belangen in de catering hebben. Per categorie zijn er twee specialisten, daarnaast is er een groepsoordeel. De categorieën concept en gastvrijheidsmedewerker worden door de acht juryleden gezamenlijk beoordeeld.  De jury bestaat uit de volgende personen:

Bedrijfscatering: Ruud Baljé (H2X Communicatiemakers) en Hayk Simons (HTC Advies).

Zorg: Bas van der Graaff (Voorzitter Het Kokskwartet) en Anja van Rijswijk (LOC zeggenschap in zorg)

Party/ Events: Leon Kruitwagen (Genootschap van Eventmanagers) en Milo Berlijn (Trainmark)

Onderwijs: Wim van der Meer (Sense FM) en Menno Oldenhof (ASVA studentenunie)

Reserveer 13 november

De zes Misset Catering Awards ofwel de Oscars voor de catering worden op woensdag 13 november vanaf 19.00 uur tijdens een feestelijk en spannend event uitgereikt. Dit gebeurt in het Miele Inspirience Centre aan de A2 bij Vianen.  Meer informatie hierover vindt u op Missetcateringawards.nl.

Reageer op dit artikel