nieuws

Prorest en OSP lanceren gezamenlijk concept

Catering

Prorest Catering en OSP Zakelijke Horeca hebben een nieuw concept gelanceerd bij 15 cateringlocaties van ABN AMRO. Het mediterrane concept Rosa’s staat voor puur en vers huisgemaakt eten, eerlijk gemaakt en bij voorkeur biologisch.

Prorest en OSP lanceren gezamenlijk concept

 

 

Prorest en OSP sloegen eind vorig jaar de handen ineen om tegemoet te komen aan de wensen van  ABN AMRO. Zo wilde de bank dat 70 procent van het assortiment duurzaam is en dat daarvan een kwart binnen een straal van 162 km is geproduceerd. Verder stuurt ABN AMRO op een nog hogere mate van gasttevredenheid op de verschillende cateringlocaties. Dit hebben beide partijen vervat in het nieuwe mediterrane concept Rosa’s.

‘Wij wisten het belangrijke contract met ABN AMRO wederom gegund te krijgen door samen te werken met een andere cateraar bij de bank’, vertelt Dick Bennink, algemeen directeur bij Prorest. ‘Doordat we samen optrokken, konden we optimaal de wensen en eisen van ABN AMRO invullen. Zodoende hielden beide bedrijven met het nieuwe contract hun eigen locaties.’

Reageer op dit artikel