nieuws

Van Huize Cateraars viert eenjarig jubileum

Catering

Een jubileum vieren terwijl je nog maar één jaar bestaat. Dat is bijzonder. Van Huize Cateraars uit Hempens viert dit najaar haar eenjarig bestaan.

Van Huize Cateraars viert eenjarig jubileum

De cateraar laat weten dat er vanuit de thuisbasis dag en nacht wordt gewerkt aan creatieve en culinaire concepten. ‘De pijlers origineel, betaalbaar en seizoensgebonden staan daarbij centraal.  Deze uitgangspunten staan als een huis, sterker nog, Van Huize Cateraars gaat zich nog meer richten op betaalbare luxe, met een kortingsactie en originele concepten.’

 

Van heerlijke tapashapjes tot complete diners met seizoensproducten. Het is allemaal mogelijk voor een betaalbare prijs, aldus de jubilerende cateraar. ‘Passie en enthousiasme winnen het van de winstmarge. Liever een lagere marge op de catering, dan dat we inboeten op de kwaliteit.’

 

Van Huize Cateraars is geboren uit pure passie voor het vak, aldus de culinaire partners Norma de Jong en Frans Braaksma. ‘We kiezen voor kwalitatief hoogwaardige catering met verse huisgemaakte en regionale seizoensproducten, creatieve presentaties en opmaak. De prijs-kwaliteitverhouding klopt, en dat maakt culinaire catering, zelfs in deze tijden, voor veel mensen haalbaar.’

 

Klanten kunnen in verband met het jubileum tot 1 december profiteren van 20% korting op de offerteprijs, aldus Van Huize Cateraars.

Reageer op dit artikel