nieuws

Vesting museum kiest voor Gooische Catering

Catering

Het Nederlands Vesting museum kiest voor Gooische Catering als langdurige partner voor de invulling van de cateringbehoefte. Dat heeft de cateraar bekend gemaakt.

Vesting museum kiest voor Gooische Catering

Naast het feit dat het Vestingmuseum fungeert als museum kunnen er ook bijeenkomsten gehouden worden. ‘Met deze samenwerking kan het Vestingmuseum goed invulling geven aan de complete behoefte van haar gasten die het museum als locatie kiezen.’

Het Vestingmuseum laat ervaren hoe de soldaten van het garnizoen eeuwenlang Holland en in het bijzonder Amsterdam hebben bewaakt tegen vijanden uit het oosten. In de kazematten, waar de soldaten sliepen en waar hun bedden met strozakken staan en de kachel brand is het mogelijk om exclusief de ruimte te gebruiken voor diners, borrels en feesten.

‘Wij zijn bijzonder trots dat voor de invulling hiervan is gekozen voor Gooische Catering uit Naarden’, aldus Jan van der Linden, eigenaar Gooische Catering . Naast de kazematten is het ook mogelijk om de binnenplaats exclusief te boeken voor evenementen en bijeenkomsten.

Reageer op dit artikel