nieuws

Week van de Catering: meld jouw leukste collega aan

Catering

Van 17 t/m 21 maart vindt De Week Van De Cateraar plaats. In deze week worden alle cateringmedewerkers extra in het zonnetje gezet. Om hierop aan te sluiten is FNV Catering op zoek naar leuke collega’s.

Week van de Catering: meld jouw leukste collega aan

De bond komt met de volgende oproep: ‘Heb jij een collega met wie je graag samenwerkt, die altijd klaar staat om je te helpen of van wie je veel leert? Dan is dit jouw kans om je collega in het zonnetje te zetten. Geef jouw top 3 aan van leukste eigenschappen met uitleg waar ‘Jouw Leukste Collega’ volgens jou aan moet voldoen. In De Week Van De Cateraar zal de winnaar bekend worden gemaakt.’

Geef je leukste collega op en maak samen kans op een dinerarrangement in een sterrenrestaurant naar keuze. Je kunt je leukste collega opgeven t/m woensdag 12 maart via www.fnvcatering.nl/leukstecollega.

Jaarlijks worden 20.000 cateringmedewerkers tijdens een speciale actieweek extra in het zonnetje gezet. Op de website www.deweekvandecateraar.nl is alle informatie over de actieweek te vinden. Ook op Facebook en Twitter worden tips, complimenten, foto’s en recepten gedeeld. De Week Van De Cateraar is een initiatief van Veneca en FNV Catering.

Reageer op dit artikel