nieuws

ABN AMRO-prijs voor Hutten

Catering

Hutten heeft de ABN AMRO Facility Management Leveranciersaward 2014 gewonnen. Dit jaar stond de award in het teken van duurzaamheid.

ABN AMRO-prijs voor Hutten

ABN AMRO Facility Management nomineerde drie organisaties. Naast Hutten waren dat Van Gansewinkel en Cofely. Culinaire en gastvrijheidsdienstverlener Hutten werd door de aanwezige leveranciers met 55% van de stemmen als winnaar aangewezen.

De drie genomineerden zetten zich op diverse terreinen in voor duurzaamheid. Zo doet Van Gansewinkel dat op het gebied van afvalscheiding en is Cofely onder andere actief met het duurzaamheidsinitiatief Green Quest. Hutten werd door ABN AMRO genomineerd vanwege haar duurzame werkgeverschap en inzet voor maatschappelijke verantwoordelijkheid. Zo werkt Hutten intensief samen met WSD in Boxtel. WSD ontwikkelt en bemiddelt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar zo regulier mogelijk werk. ABN AMRO stimuleert haar partners om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in te zetten. Op de locatie ABN AMRO in Eindhoven draait dan ook een medewerkster van WSD volledig mee in de catering. Hutten heeft een eigentijdse en vernieuwende de visie  op personeelsbeleid. Toevoegen doe je met elkaar en dus heten de medewerkers bij Hutten ‘samenwerkers’. In deze samenwerking dragen zij de waarden uit die hen verbinden: verantwoordelijkheid, trots, respectvol, vernieuwing en transparantie. Hutten wil een duurzaam groeiplatform voor talent zijn en iedereen de kans geven boven zichzelf uit te stijgen. Het streven: de beste, leukste en gelukkigste samenwerkers. Een deel van deze samenwerkers werkt dus bij ABN AMRO, waarmee Hutten in 2013 een samenwerking van drie jaar aanging.

Reageer op dit artikel