nieuws

Prorest stapt volledig over op contactloos betalen

Catering

Prorest Catering stapt volledig over op contactloos betalen. Voor 1 januari zal het in al haar 200 bedrijfsrestaurants mogelijk zijn om te betalen met mobiele telefoon, betaalpas of credit card kort.

Prorest stapt volledig over op contactloos betalen

In april heeft Prorest in haar ABN Amro-bedrijfsrestaurants contactloos betalen al geïntroduceerd. De contactloze betaalautomaten zorgen voor een snelle afhandeling van de vele betaaltransacties. ‘De chipknip verdwijnt na 1 januari en contactloos betalen is een goed alternatief. Binnen de contractcatering gaat het namelijk vaak om kleine bedragen die in een korte tijd worden afgehandeld’, aldus Dick Bennink, algemeen directeur van Prorest. Het doel is dat in het vierde kwartaal van dit jaar alle betaalterminals op onze cateringlocaties geschikt zijn voor contactloos betalen.

Reageer op dit artikel