nieuws

Nieuw barconcept voor lokale dranken

Catering

Het drankaanbod op evenementen is niet om over naar huis te schrijven, vindt The Food Line-up. Daarom wil het bedrijf een ‘nieuwe standaard’ neer zetten, want evenals het eten verdient ook het drinken op evenementen een verhaal, zo wordt gemeld.

Nieuw barconcept voor lokale dranken

Nu eten steeds meer de aandacht krijgt die het verdient, is het hoog tijd dat ook de barren gaan voor kwaliteit en herkomst, aldus The Food Line-up. De mobiele Bar Bar, zoals het nieuwe concept is genoemd, vult zijn koelingen enkel met lokaal en ambachtelijk gebrouwen dranken met een helder verhaal.

‘Door als eerste bar niet te kiezen voor marges maar voor kwaliteit en herkomst stelt The Food Line-up een voorbeeld voor alle barren’, aldus het bedrijf. De keuze bestaat bijvoorbeeld uit wisselende bieren, natuurlijke wijnen en bubbels, Hollandse cider of rasappelsap, zelfgemaakte limonades of gewoon een glas kraanwater. Minder plastic en kunstmatige suiker, maar vooral meer steun voor lokale, pure en natuurlijke producenten.

Reageer op dit artikel