nieuws

Eurest komt met opblaasbare foodtruck

Catering 11835

Eurest is ’s werelds eerste eigenaar van een opblaasbare foodtruck waarin ook daadwerkelijk gewerkt kan worden. De opblaasbare foodtruck moet de problemen die gewone foodtrucks met zich meebrengen wegnemen. De foodtruck zal zowel buiten als binnen gebruikt worden.

Eurest komt met opblaasbare foodtruck

De opblaasbare foodtruck is een initiatief van Eurest waarmee zij hun cateringmogelijkheden verder uitbreiden. Maarten Willemsen, Manager Operations Leisure&Campus Services bij Eurest: ‘Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om aan de wensen van onze gasten en opdrachtgevers te blijven voldoen, ook als de oplossing niet direct voor de hand ligt. Foodtrucks zijn immens populair, maar op veel van onze locaties is het gebruik ervan geen optie, vanwege de beperkte vloerbelasting. Door te kijken naar wat wél mogelijk is, zijn we op het idee van de opblaasbare foodtruck gekomen. Een wereldprimeur waar we ontzettend trots op zijn, en waar we onze klanten echt mee hebben verrast.’

Foodtruck kan het dak op

De opblaasbare foodtruck heeft dezelfde werking als een springkussen met als groot voordeel dat de mobiliteitsproblemen waar mensen mee kampen met een gewone foodtruck worden verholpen. Zo kan de opblaasbare foodtruck gemakkelijk verplaatst worden naar de bovenste verdieping van een gebouw. Daarnaast kan de truck door zijn lichte gewicht nu ook geplaatst worden op plekken waar men te maken heeft met beperkte vloerbelasting. De innovatieve foodtruck is in gebruik hetzelfde als een normale foodtruck, alleen niet geschikt voor open vuur.

Drie modellen in ontwikkeling

Na de productie van de eerste opblaasbare foodtruck is Eurest bezig met het ontwikkelen van drie andere modellen. Ook deze modellen zullen zeer binnenkort geïntroduceerd worden en aan dezelfde kenmerken voldoen als het eerste exemplaar. Willemsen: ‘Met de productie van drie andere modellen zullen we voorlopig aan de vraag kunnen voldoen. We beseffen dat deze innovatieve foodtruck potentie heeft dus mocht de vraag onze voorspelling overtreffen dan zijn wij in staat om snel te kunnen schakelen om de capaciteit op te voeren.’

Reageer op dit artikel