nieuws

‘Bakery Café’ Vitam is nieuwe ontmoetingsplek Jheronimus Academy

Catering 374

Horeca-cateraar Vitam runt voor de Jheronimus Academy for Data Science (JADS) een ‘Bakery Café’ in de Mariënburg Campus, een monumentaal kloostercomplex in het centrum van Den Bosch.

‘Bakery Café’ Vitam is nieuwe ontmoetingsplek Jheronimus Academy

Vitam beantwoordt hiermee aan de behoefte van JADS om een ontmoetingsplek te realiseren voor studenten, medewerkers, ondernemers en gasten.  In het Bakery Café kunnen gasten genieten van een goede kop koffie of thee en een uitgebreid food assortiment: van een homemade granola-ontbijtje en een gezonde slice bananencake, tot rijkelijk belegde broodjes, luxe tosti’s en verse soepen en salades. Maatwerk en snelheid staan centraal in het Bakery Café: gerechten worden ‘on the spot’ bereid, waardoor de verskwaliteit gegarandeerd is en Vitam rekening kan houden met de individuele wensen van haar gasten.

Maatwerk en snelheid

Maatwerk, flexibiliteit en snelheid van handelen, waren voor JADS de redenen om voor Vitam als nieuwe cateraar te kiezen. Naast het Bakery Café verzorgt de cateraar ook de banqueting en envenementen binnen de Mariënburg Campus. Focus van het gehele aanbod ligt op verse en seizoensgebonden producten. JADS is een mooie toevoeging aan de tak Campus Catering van Vitam, waar de Erasmus Universiteit Rotterdam en Hogeschool Zuyd al enige tijd onderdeel van uitmaken. Hogeschool Utrecht en de Technische Universiteit Eindhoven (open per januari 2019) zijn hier onlangs aan toegevoegd.