nieuws

Van Rooijen Catering doneert aan Voedselbank

Catering 429

Sinds afgelopen november spaart de Utrechtse full service cateraar Van Rooijen Catering om gezonde producten te kunnen doneren aan de Voedselbank in Utrecht die anders zouden missen in hun aanbod. Met de opbrengst van de maanden november en december konden de eerste twee uitgiftepunten in Utrecht verrast worden met een prachtig stuk kaas van Boerderij van Rossum.

Van Rooijen Catering doneert aan Voedselbank

Zo worden de voedselpakketten van 69 huishoudens aangevuld met deze mini wielen van 1 kilo. ‘We zijn ontzettend blij dat we na 2 maanden al zo’n mooie donatie kunnen doen en zien er naar uit om ook de andere uitgiftepunten te kunnen afstrepen’, aldus de cateraar.

De Voedselbank bedient in Utrecht 1100 mensen, verdeeld over ruim 500 adressen. Met hun aanvullende voedselpakketten proberen ze een zo veelzijdig mogelijk aanbod te bieden. Toch zijn er producten waar moeilijk aan te komen is. Dit zijn voornamelijk gezonde versproducten. Vandaar dat Van Rooijen Catering zich inzet om die productgroep aan te vullen. Hiervoor kan de cateraar terecht bij haar lokale leveranciers die allerlei heerlijke producten aanbieden via boerencorporatie Local2Local.

Van Rooijen Catering

Van Rooijen Catering

Het bedrijf Van Rooijen Catering bestaat dit jaar 35 jaar en levert ontbijt, lunch, borrel en diner aan bedrijven en de grote bedrijfscateraars. Hierbij worden dagelijks opdrachtgevers ondersteund door het hele land. Naast deze aanlevering van banqueting, overwerkmaaltijden en vergaderservice, voorziet Van Rooijen Catering ook in full service partycatering. Zo worden volledige evenementen en bijeenkomsten verzorgd, van de culinaire voorziening tot het serverend personeel en zelfs het meubilair en bijpassende aankleding.

Reageer op dit artikel