nieuws

La Place opent tweede locatie in RAI Amsterdam

Catering 963

La Place heeft haar overeenkomst met RAI Amsterdam tot 2023 verlengd. De foodserviceformule is al enige jaren gevestigd in het Holland Complex en opent nu ook de deuren van een nieuwe La Place Express in Hal 1 (Europa Complex).

La Place opent tweede locatie in RAI Amsterdam

Het assortiment van de La Place Express is volledig afgestemd op de internationale doelgroepen van de verschillende evenementen in de RAI. Bezoekers van evenementen in RAI Amsterdam kunnen bij La Place en La Place Express terecht voor waar mogelijk 100 procent natuurlijk, duurzaam, dagvers en huisgemaakt eten en drinken. Het assortiment bestaat onder andere uit vers-belegde sandwiches, ter plekke dagvers bereid brood, salades, een ruime keuze uit fruit- en groentesappen, warme dranken en taartjes.

Internationale keukens

‘We zijn erg blij dat we onze samenwerking met Amsterdam RAI ook in de komende jaren voortzetten. De RAI is al sinds jaar en dag het belangrijkste congres- en evenementencentrum in Nederland en biedt een grote diversiteit aan evenementen. Hierop komen steeds vaker ook buitenlandse bezoekers af’, vertelt Chris Meijers, directeur Business Development van La Place.

‘Door onze internationale aanwezigheid in acht landen ontwikkelen de internationale keukens van La Place zich steeds verder. Hierdoor kunnen we goed inspelen op de veranderende wensen van bezoekers en organisatoren van beurzen en evenementen. Wij zijn trots dat Amsterdam RAI opnieuw met ons in zee gaat en gaan haar ook in de komende jaren ondersteunen met ons uitgebreide aanbod aan foodservices.’

“We werken al jaren prettig samen met La Place, die met haar uitgebreide aanbod gezonde, dagverse producten echt het verschil maakt voor onze gasten uit binnen- en buitenland. Zij biedt hierbij een steeds grotere keuze gerechten uit verschillende internationale keukens, wat zeer wordt gewaardeerd door ons steeds internationaler wordende publiek. We zijn dan ook blij dat we de samenwerking kunnen voortzetten en kijken uit naar de aanwezigheid van La Place op onze komende evenementen”, vertelt Bart van der Heijden, directeur Clients van Amsterdam RAI.

La Place

Al bijna 30 jaar is La Place een succesvolle foodserviceformule waarbij 100% natuurlijke, dagverse en huisgemaakte producten de hoofdrol spelen. De horecaketen combineert het beste van de markt met een selfservice restaurant. Sinds de oprichting in 1987 speelt La Place in op de trend van gezonde voeding. Zo werken de professionals uitsluitend met verse, eerlijke en waar mogelijk biologische grondstoffen en worden eigen, unieke recepten voor de ogen van de klant bereid. La Place heeft ruim honderd vestigingen in Nederland en in Duitsland, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk, Verenigd Koninkrijk, Canada, Indonesië en de Verenigde Staten. Begin 2016 is de foodserviceformule overgenomen door Jumbo Groep Holding BV.

Reageer op dit artikel