La Place opent restaurant in foodcourt Harderwijk

La Place opent restaurant in foodcourt Harderwijk

Dijana Cicak, marketing director La Place, opent 28 februari in de nieuwe foodcourt in Harderwijk de deuren van de eerste La Place-locatie in 2020. Het nieuwe restaurant telt ruim 770 m², biedt ruimte aan 300 gasten en beschikt over een terras.

Cicak kijkt uit naar de opening. 'De opening van onze eerste nieuwe locatie in 2020 is een mooie mijlpaal voor La Place. Het restaurant ziet er prachtig en sfeervol uit en we gaan onze gasten ook hier verrassen en inspireren met tientallen nieuwe gerechten die zijn gecreëerd door de chefs van Jumbo Foodcollege en mede mogelijk gemaakt door La Place. Deze recepten worden allemaal ter plekke voor de ogen van onze klanten vers bereid. Of het nu gaat om een snel tussendoortje of een uitgebreide maaltijd. Dat sluit volledig aan op onze campagne ‘Zo smaakt versgemaakt’. We zien ernaar uit om onze gasten binnenkort te laten genieten van al deze heerlijke nieuwe gerechten in ons mooie nieuwe restaurant.'

Kleurrijke marktkramen

Zoals gasten van La Place gewend zijn, bestaat het nieuwe restaurant in Harderwijk uit een centraal plein met open keuken en verschillende kleurrijke marktkramen waar dagelijks ontbijt, lunch en diner wordt geserveerd. Bezoekers hebben volop keuze uit lekkere smoothies, sandwiches en salades, smakelijke soepen en gerechten van de grill en uit de wok. Natuurlijk kunnen zij er ook genieten van lekker huisgemaakt gebak met een verse kop koffie of thee.

De smaak van versgemaakt

'We zien er naar uit om onze gasten te verwelkomen in ons prachtige nieuwe restaurant. Het restaurant is ruim en huiselijk opgezet met zitjes, banken, stoelen en lange tafels, zodat je hier zowel gezellig met z’n tweeën als met een grote groep terecht kunt', vertellen Sander Zuidema en Rebecca Snijders, horecamanagers van La Place in Harderwijk. 'In het restaurant zullen onze gasten klanten écht de smaak van versgemaakt kunnen ervaren.'

Proeverij voor de hele buurt

Op dinsdagavond 25 februari zijn alle buren al welkom om het vernieuwde assortiment voor te proeven. Zij kunnen tijdens deze gezellige proeverij genieten van heerlijke oosterse gerechten, gerechten van de grill en als toetje staan huisgemaakte taartjes op het menu.