Catering- en eventmateriaal Boels Party & Events geveild

Catering- en eventmateriaal Boels Party & Events geveild

Wegens overcompleet veilt Boels Rental - divisie Party & Events - een groot deel van haar catering- en eventmateriaal. Onder meer barbecues, combisteamers, koelkasten, friteuses, aggregaten, koelcellen en marktkramen verschijnen in de online veiling.

In deze veiling van Troostwijk Auctions worden 1114 kavels aangeboden.

Rational combisteamer

Geveild worden onder meer een Rational combisteamer, Electrolux kookeilanden, koel- en vriescellen, koelkasten, koel- en warmwoudvitrines, gas- en houtskoolbarbecues, frituurunits, bakplaten, koffiemachines, marktkramen, partytenten, voedselcontainers, chafing dishes en soeppotten, restaurant- en bistrotafels en stoelen, statafels, terras heaters, barmeubels, een groot assortiment glaswerk, bestek en servies en meer.

De veilingmeester benadrukt dat de goederen van deze veiling zeer geschikt zijn voor de horeca-, catering-, restaurant-, hotel- en party & eventssector. ‘Omdat het hier een groot verhuurbedrijf betreft, zijn alle items de afgelopen jaren goed onderhouden en kunnen ze nog jaren mee. Daarnaast is dit het juiste moment om weer in nieuwe spullen te gaan investeren met het eind van de coronaperiode in zicht.’

Over de veiling

Meebieden op items van Boels Party & Events kan tot en met dinsdag 25 mei. De veiling sluit vanaf 14:00 uur die dag. Bezichtiging van de kavels is uitsluitend op afspraak mogelijk op vrijdag 21 mei 2021 in Sittard.