La Place zet stap op bezorgmarkt

La Place zet stap op bezorgmarkt

La Place lanceert de La Place bezorgservice. Via Thuisbezorgd.nl is nu mogelijk om verse broodjes, sapjes en zoete lekkernijen aan huis te krijgen, voor alle mensen woon- en werkachtig binnen 3 kilometer van de La Place locaties in 's-Hertogenbosch Arena, Eindhoven Piazza en Rotterdam Alexandrium.

Met de La Place bezorgservice kunnen mensen online of via de app een bestelling te plaatsen op Thuisbezorgd.nl die vervolgens thuis wordt bezorgd.  

Van vaste favorieten tot nieuwkomers

Tot het online menu behoren de bekende producten zoals de focaccia met tonijnsalade, een baguette kruidenroomkaas, de cinnamon roll en versgeperst sap. Verder wordt het assortiment uitgebreid met nieuwe producten, zoals een maaltijdsalade van boerenkool met zoete aardappel, geitenkaas en pecannoten. Naast broodjes, soepen en salades, staan ook zoete lekkernijen op het menu, zoals chocolade en Tarte Sablées. Alle producten worden vers bereid in de eigen keukens van La Place.

Kwaliteit aan huis

De mogelijkheid om de maaltijden van La Place aan huis te krijgen, sluit aan bij detoekomstvisie van het horecamerk, zegt Alice Theunissen, de nieuwe managing director van La Place: 'Op veel plekken werkten we al met La Place Mobile Order, waarmee het mogelijk is om snel en gemakkelijk een bestelling door te geven en af te halen bij een locatie.'

'Met de nieuwe service is het nu ook mogelijk om vanuit huis te genieten van verse broodjes zoals wij van La Place gewend zijn. Dat mensen ook rond het middaguur een verse maaltijd bestellen, is een duidelijke trend op de bezorgmarkt waar wij onze gasten ook graag in voorzien. Uiteraard streven wij ernaar om deze service op andere locaties ook snel aan te bieden.'