'Eigenlijk had ik die nominatie wel een beetje verwacht. Wij maken veel snacks zelf en onderscheiden ons daarmee. Ik heb het idee daarmee een trendsetter te zijn', aldus Boumans direct na het bekend worden van het winnen van een felbegeerde snack award.
Boumans: 'Dit is een stukje waardering voor het werk. We zijn continue bezig met verbeteren van het werk. Toen ik hoorde dat de award voor ons was, kreeg ik een gevoel van "eindelijk". We geven de beker een fraaie plek in de zaak'.
Sociale aspect
Ook Jacqueline Boumans, die eveneens in de zaak werkt, was zeer uitgelaten over de awardwinst. 'Het is hard werken, maar je moet ook tijd voor jezelf nemen. Dan houd je het wel vol. Twee dagen per week moet je gewoon vrij zijn. En op feestdagen werken we nooit. Het sociale aspect is heel belangrijk. Dan red je het wel in dit vak', gaf Boumans aan in een goed gevulde Locomotion in Zoetermeer.
Jacqueline Boumans benadrukte dat de wisselwerking tussen man en vrouw perfect is. 'We vullen elkaar goed aan. Ik ben meer van de productkennis en bedenk veel dingen, en Hans zorgt er dan voor dat de snacks er komen'