Nieuwe cafetaria in Veenendaal

Nieuwe cafetaria in Veenendaal

In Veenendaal is vorige maand Cafetaria en Grillroom TenT van start gegaan. De zaak aan de Kerkewijk serveert verse, huisgemaakte friet, gehaktballen uit de jus, belegde broodjes, snacks en döner. Topper in het assortiment is tot nu toe de Black Angus hamburger. De zaak kent zeer ruime openingstijden.

Cafetaria en Grillroom TenT heeft zijn naam te danken aan de voornamen van beide ondernemers die allebei Turgay heten. De zaak is op dinsdag tot en met zaterdag al vanaf 10 uur 's ochtends open. Op maandag vanaf 13 uur en op zondag vanaf 17 uur. Op vrijdag en zaterdag gaat de deur pas om vijf uur op slot.

'Wij willen er zijn voor iedereen. Voor de zakelijke lunch, voor de opa's en oma's die met hun kleinkinderen een ijsje halen, voor het gezin dat friet haalt en voor de stapper die laat nog een broodje döner wil. We hebben van de inrichting tot de openingstijden rekening gehouden met alle soorten gasten. En als cafetaria grillroom bieden we een brede keuze in ons menu',' aldus de ondernemers in de Veenendaalse Krant.

Honderd nationaliteiten

De inrichting kent een groene accentkleur, heeft lage en hoge tafels en een wand is bekleed met tulpen. 'Ertegenover hebben we de bijna honderd nationaliteiten op de wand staan die Veenendaal rijk is. We hebben een huiselijke sfeer met een televisie, gratis wifi, twee computers en je kunt zelfs je smartphone even opladen.'

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.