Sollicitanten bij McDonald's maken kans op vlucht in heteluchtballon

Sollicitanten bij McDonald's maken kans op vlucht in heteluchtballon

McDonald's viert dit jaar de zomer op een hele bijzondere manier: fans kunnen een vlucht maken in een veertigmeter hoge heteluchtballon, in de vorm van het iconische McDonald's menu. McDonald's verloot nu ook een vlucht onder de mensen die solliciteren bij het bedrijf.

Om nieuwe collega’s te enthousiasmeren is de McDonald's luchtballon vanaf vandaag einde middag op het Malieveld in Den Haag te bewonderen.  McDonald’s gaat een ballonvaart verloten onder nieuwe crewleden die zich aanmelden voor een baan bij een van de 254 restaurants in Nederland.

McDonald's Academy

Voor vele medewerkers is McDonald’s niet alleen een (bij)baan, maar ook een plek waar collega’s kunnen groeien, ontwikkelen en vooral zichzelf kunnen zijn. McDonald’s investeert in de ontwikkeling van haar crewleden. Dit heeft de laatste tien jaar geleid tot zo’n zesduizend medewerkers die een erkend mbo-diploma behaald hebben via de McDonald’s Academy. Deze maand is ook het nieuwe associate degree programma op hbo-niveau van start gegaan met een lichting van 19 McDonald’s collega’s.

Nieuwe collega’s kunnen zich aanmelden via de website van McDonald’s, waar sollicitanten niet worden beoordeeld op hun cv, maar op de skills die zij in huis hebben via een laagdrempelig assessment.