Zelfvoorzienend op Pampus: duurzame proeftuin voor de horeca op het eiland
Het kunstmatige eiland Pampus in het IJmeer voor Amsterdam is onderdeel van de op de Unesco Werelderfgoedlijst prijkende 'De Stelling van Amsterdam'...
Het kunstmatige eiland Pampus in het IJmeer voor Amsterdam is onderdeel van de op de Unesco Werelderfgoedlijst prijkende 'De Stelling van Amsterdam'...
Door de komst van de moestuin is Edwin Soumang chef van restaurant One* in Roermond steeds meer over duurzaamheid gaan nadenken. Dat heeft er onder...
Nog niet alle ijssalons hebben een goed alternatief gevonden voor de aloude plastic lepel, die sinds juli 2023 verboden is. Hoewel… In Apeldoorn...
D'Ald Herberch in Gaastmeer serveert een 'zero waste'-menu: een maaltijd gemaakt met lokale groenten en fruit die niet de goede vorm hebben, brood...
De Achterhoekse cateraar De Timp koos de afgelopen jaren nadrukkelijk voor een duurzame route. Het bedrijf is al enige tijd energieneutraal, maar...
The Unbound Amsterdam overgenomen door Basecamp Eco-resorts. Het boetiekhotel gaat verder onder de vleugels van Basecamp Eco-resorts. Het management...
In de horeca wordt jaarlijks tonnen aan plastic saus- en frituurvetemmers bij het restafval gegooid. Volgens de koplopergroep duurzame...
Met 262 restaurants in Nederland is McDonald's de absolute marktleider in de horecasector. Als grootste merk wil het bedrijf vooroplopen - en wordt...
Het slow food restaurant Pianeta Terra behaalde de 23e plaats in de 50 Top Italy lijst van 50 beste Italiaanse restaurants ter wereld. Hiermee is...
Een aanzienlijk deel van de horecanieuwbouw betreft restaurants. Projecten tussen de 10 en 50 miljoen euro komen het vaakst voor.