nieuws

Bakgemak

Horeca

Hollandia introduceert een nieuwe variant van Beur culinair voor de horeca, institutionele- en cateringmarkt. Beur culinair olijf combineert ‘de beste kwaliteit’ olijfolie (extra vierge) met vijf procent geklaarde roomboter. Deze mix van ingrediënten levert volgens Friesland Madibic Food Service gemak in keuken op. Als voordelen worden genoemd: een volle, zachte olijfoliesmaak, spatvrij bakken en braden […]

Hollandia introduceert een nieuwe variant van Beur culinair voor de horeca, institutionele- en cateringmarkt. Beur culinair olijf combineert ‘de beste kwaliteit’ olijfolie (extra vierge) met vijf procent geklaarde roomboter. Deze mix van ingrediënten levert volgens Friesland Madibic Food Service gemak in keuken op. Als voordelen worden genoemd: een volle, zachte olijfoliesmaak, spatvrij bakken en braden op hogere temperaturen en een mooie bruinering. Tevens heeft Hollandia de receptuur van de bestaande Beur culinair sterk vernieuwd. Beide producten zijn verkrijgbaar in een één literfles met doseerdop.

Voor informatie: Friesland Madibic Food Service, Nuenen. Tel. (040) 299 01 11.

Reageer op dit artikel