nieuws

Pure peren

Horeca

Het verlangen naar knusse winteravonden, knapperende haardvuren en ongestoord genieten. Die sfeer roept de nieuwe eau-de-vie Poire Williams V.E.P. van G.E. Massenez op, als we importeur Fourcroy Lenselink mogen geloven. ’Deze Poire Williams bezit een verfijnd en fruitig boeket. De langzame distillatie en het lange rijpingsproces, waarin de eau-de-vie beschermd wordt tegen licht, zorgen ervoor […]

Het verlangen naar knusse winteravonden, knapperende haardvuren en ongestoord genieten. Die sfeer roept de nieuwe eau-de-vie Poire Williams V.E.P. van G.E. Massenez op, als we importeur Fourcroy Lenselink mogen geloven.

’Deze Poire Williams bezit een verfijnd en fruitig boeket. De langzame distillatie en het lange rijpingsproces, waarin de eau-de-vie beschermd wordt tegen licht, zorgen ervoor dat de pure perensmaak optimaal behouden blijft’, meldt de Bussumse importfirma.Al sinds 1870 produceert Massenez op traditionele wijze eaux-de-vie van fruit. Het fruit wordt in grote vaten bewaard om te gisten. Daarna vindt volgens de regels van het ambacht de distillatie plaats. Zorgvuldig en rustig rijpt de eau-de-vie gedurende een aantal jaren, waarna zij gebotteld wordt. Volgens Fourcroy Lenselink zijn de dranken van Massenez te vinden in toprestaurants over de hele wereld.

Voor informatie: Fourcroy Lenselink, Bussum. Tel. (035) 694 13 33.

Reageer op dit artikel