Schouwen

Van 2 tot en met 4 november houdt 't Achterhuis Historische Bouwmaterialen in Udenhout een open-deur-weekend. Bezoekers kunnen zien hoe historische bouwmaterialen in een (horeca)interieur gebruikt kunnen worden. Getracht is een bourgondische sfeer te creëren in de vele showrooms. Zo kunnen bezoekers een glaasje wijn uit eigen import drinken bij een campagnarde schouw of een

Van 2 tot en met 4 november houdt ’t Achterhuis Historische Bouwmaterialen in Udenhout een open-deur-weekend. Bezoekers kunnen zien hoe historische bouwmaterialen in een (horeca)interieur gebruikt kunnen worden. Getracht is een bourgondische sfeer te creëren in de vele showrooms. Zo kunnen bezoekers een glaasje wijn uit eigen import drinken bij een campagnarde schouw of een ‘bakske’ koffie drinken in een oud Brabants keukentje.

’t Achterhuis is gespecialiseerd in schouwen; daarvan biedt het een sortering van zo’n 250 stuks, uit marmer, hout of steen. Verder verkoopt de zaak onder meer antieke plavuizen, planken vloerdelen, gietijzeren poorten, ornamenten, spiegels en tuinaccessoires. Reden voor de open dagen is de opening van de nieuwe distributie-opslag van 6000 vierkante meter en de verbouwing van de showrooms.

t Achterhuis ligt aan de Kreitenmolenstraat 92. Voor informatie: ’t Achterhuis, Udenhout. Tel. (013) 511 16 49. www.achterhuis.nl.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.