nieuws

Sterrenplafonds

Horeca

Sterrenhemels zorgen voor sfeer in horecabedrijven en discotheken. Tri-O-Light, een jong Nederlands bedrijf, verkoopt dit voor hen nieuwe verlichtingsproduct onder de naam AstroSystem; een modulair sterrenhemelsysteem op basis van kant-en-klare plafondpanelen. Het is toepasbaar op een systeemplafond. De sterrenhemelpanelen zijn gemaakt met fibre-optictechniek. Op basis van één lichtbron worden kunststof vezels (fibres) gekoppeld die het […]

Sterrenhemels zorgen voor sfeer in horecabedrijven en discotheken. Tri-O-Light, een jong Nederlands bedrijf, verkoopt dit voor hen nieuwe verlichtingsproduct onder de naam AstroSystem; een modulair sterrenhemelsysteem op basis van kant-en-klare plafondpanelen. Het is toepasbaar op een systeemplafond. De sterrenhemelpanelen zijn gemaakt met fibre-optictechniek. Op basis van één lichtbron worden kunststof vezels (fibres) gekoppeld die het licht transporteren. Aan het uiteinde van elke fibre ontstaat een lichtpuntje.

Voordelen van het systeem: de lichtpuntjes worden niet warm, er wordt maar één lamp gebruikt in de lichtbron, en het systeem is eenvoudig in onderhoud omdat de fibres niet slijten.Het aantal lichtpuntjes per vierkante meter is variabel; er is keuze uit diverse kleuren en effecten. Voor de panelen kan gekozen worden uit het Rockfon-assortiment met alle daarbij behorende akoestische en brandwerende specificaties.

Voor informatie: Tri-O-Light, Barneveld. Tel. (0342) 45 05 06. www.triolight.nl.

Reageer op dit artikel