Win oorkonde met wijnkaart

Geïnteresseerde restaurateurs kunnen nog tot vrijdag 26 oktober hun wijnkaart insturen voor het concours Wijnkaart van het Jaar. De wedstrijd wordt voor de derde keer gehouden en is een initiatief van het blad PersWijn en Misset Horeca.

De kaarten zullen beoordeeld worden door een onafhankelijke jury onder voorzitterschap van Hubrecht Duijker. De jury let onder meer op gastvriendelijkheid, samenstelling, indeling, correct taalgebruik, aanwezigheid van wijnen per glas, variatie, originaliteit, wijn-spijscombinaties en de prijs-kwaliteitverhouding.

De winnaar krijgt uit handen van de jury een oorkonde uitgereikt in zijn bedrijf. Ook zijn er eervolle vermeldingen te winnen. Zowel in PersWijn als Misset Horeca wordt uitgebreid aandacht besteed aan de winnende wijnkaarten. U kunt uw wijnkaart sturen naar: Redactie Misset Horeca o.v.v. Wijnkaart van het Jaar, Postbus 4, 7000 BA Doetinchem.

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.