nieuws

Win oorkonde met wijnkaart

Horeca

Geïnteresseerde restaurateurs kunnen nog tot vrijdag 26 oktober hun wijnkaart insturen voor het concours Wijnkaart van het Jaar. De wedstrijd wordt voor de derde keer gehouden en is een initiatief van het blad PersWijn en Misset Horeca.

De kaarten zullen beoordeeld worden door een onafhankelijke jury onder voorzitterschap van Hubrecht Duijker. De jury let onder meer op gastvriendelijkheid, samenstelling, indeling, correct taalgebruik, aanwezigheid van wijnen per glas, variatie, originaliteit, wijn-spijscombinaties en de prijs-kwaliteitverhouding.

De winnaar krijgt uit handen van de jury een oorkonde uitgereikt in zijn bedrijf. Ook zijn er eervolle vermeldingen te winnen. Zowel in PersWijn als Misset Horeca wordt uitgebreid aandacht besteed aan de winnende wijnkaarten. U kunt uw wijnkaart sturen naar: Redactie Misset Horeca o.v.v. Wijnkaart van het Jaar, Postbus 4, 7000 BA Doetinchem.

Reageer op dit artikel