nieuws

Brandvertragend impregneermiddel

Horeca

Finivlam Christmas Special is een brandvertragend impregneermiddel voor natuurlijke én synthetische kersttakken en decoraties. Finivlam garandeert de werking voor een periode van één jaar. De klant ontvangt een rekening, die tevens bewijs is voor de verzekering en brandweer dat men het product ontvangen heeft. Uiteraard moet de vloeistof op de juiste wijze zijn aangebracht en […]

Finivlam Christmas Special is een brandvertragend impregneermiddel voor natuurlijke én synthetische kersttakken en decoraties. Finivlam garandeert de werking voor een periode van één jaar. De klant ontvangt een rekening, die tevens bewijs is voor de verzekering en brandweer dat men het product ontvangen heeft. Uiteraard moet de vloeistof op de juiste wijze zijn aangebracht en gecontroleerd.

Voor een optimaal resultaat, moet het object zo’n tien minuten in de vloeistof ondergedompeld worden. Een kerstboom is te benevelen met een plantenspuit. Zodra de beschermlaag door vuur boven de 120º C stijgt, worden de bestanddelen van de beschermlaag actief. Het product zorgt voor een koeling van het oppervlak, waardoor uitbreiding van de vlammen wordt voorkomen.De vloeistof zit in cans van 5 liter (f 195,-) of 10 liter (f 285,-) incl. verzendkosten, excl. BTW en wordt in heel Nederland onder rembours bezorgd.
Voor informatie: Finivlam, Noordwijk. Tel. (071) 362 44 03.

Reageer op dit artikel