nieuws

Forse uitbreiding Telepizza

Horeca

Het Spaanse Telepizza wil de komende drie jaar met 120 restaurants uitbreiden. Later wil het concern expansie zoeken in Europa en Latijns-Amerika, dat meldt cafe-future.net.

Telepizza is marktleider op gebied van pizzadelivery in Europa, maar wil nu dus ook restaurants openen. Het grootste deel van de nieuwe outlets komen in winkelcentra, maar ook vrijstaande restaurants staan op het programma. De eerste drie tot vier restaurants zullen in eigen beheer worden bedreven. Voor overige restaurants is franchising gepland. Telepizza gaat tevens verder uitbreiden op delivery-gebied. Met het bedrijf Pollo Campoero heeft het concern een onderneming in Mexico opgestart. Meer landen zullen volgen. Telepizza rekent erop dit jaar af te sluiten met 1089 units, 181 meer dan in 2000.

Reageer op dit artikel