nieuws

Laptopsafe

Horeca

Electrolux introduceert een miniSafe met opslagcapaciteit voor een laptop. De SKE 180P heeft een elektronisch slot met display en tiptoetsen en een akoestisch alarmsignaal. De gast kan zijn eigen code invoeren. Deze versie onderscheidt zich van de andere miniSafes doordat er een stopcontact in zit geïntegreerd. Hierdoor kunnen de laptopcomputer, de mobiele telefoon en de […]

Electrolux introduceert een miniSafe met opslagcapaciteit voor een laptop. De SKE 180P heeft een elektronisch slot met display en tiptoetsen en een akoestisch alarmsignaal. De gast kan zijn eigen code invoeren. Deze versie onderscheidt zich van de andere miniSafes doordat er een stopcontact in zit geïntegreerd. Hierdoor kunnen de laptopcomputer, de mobiele telefoon en de elektronische agenda veilig opgeladen worden, terwijl de gast bijvoorbeeld van zijn of haar diner of nachtrust geniet.

Voor informatie: Electrolux, Alphen a/d Rijn. Tel. (0172) 46 84 63.

Reageer op dit artikel