nieuws

Nieuwe generatie La Place

Horeca

La Place is bezig met een nieuwe generatie restaurants. In de tweede week van november opent het eerste restaurant nieuwe stijl zijn deuren. Directeur Paul Bringmann van La Place wilde exclusief tegenover Catering Magazine alvast een heel klein boekje open doen. En dat boekje luidt: La Place Marché du Monde.

De nieuwe naam La Place Marché du Monde gaat vergezeld van de slogan ‘Proef de wereld’. De nieuwe La Place gaat namelijk een hedendaags, werelds assortiment voeren. Diverse nationale, etnische keukens krijgen binnen het nieuwe concepts elk hun eigen uitgifte-eiland. Die eilanden vormen een combinatie van een upgrade van de bekende front-cooking uitgifte en een volledig nieuwe traiteur-achtige meeneemverkoop. Verder wordt het zitgedeelte totaal gerestyled en gesegmenteerd, met onder meer zelfs een lounge met permanent branden open haard. Kortom, er worden essentiële veranderingen aangebracht in assortiment, verkoop en sfeer.

Reageer op dit artikel