nieuws

Reiniging

Horeca

Remasystems heeft in Leiden een nieuwe hal van 600 vierkante meter in gebruik genomen, om naast de verkoop van nieuwe reinigingsmachines ook gereviseerde occasions op de markt te brengen. Door de enorm stijgende verkoop van nieuwe machines, komt er een gelijk aantal inruilmachines binnen. Deze worden nu in eigen beheer met originele onderdelen gereviseerd en […]

Remasystems heeft in Leiden een nieuwe hal van 600 vierkante meter in gebruik genomen, om naast de verkoop van nieuwe reinigingsmachines ook gereviseerde occasions op de markt te brengen. Door de enorm stijgende verkoop van nieuwe machines, komt er een gelijk aantal inruilmachines binnen. Deze worden nu in eigen beheer met originele onderdelen gereviseerd en voor aantrekkelijke prijzen teruggezet in de markt.

Standaard zal Remasystems minimaal 150 gebruikte reinigingsmachines op voorraad hebben. Voor de horecasector zijn er veegmachines, kleine schrob- en zuigmachines. Vanaf 1 november is op de nieuwe website www.vuilevloer.nl een compleet databestand te raadplegen, waarin alle in voorraad zijnde machines via foto’s en gegevens te zien zijn.
Voor informatie: Remasystems, Leiden. Tel. (071) 523 37 44. www.remasystems.nl.

Reageer op dit artikel