nieuws

Brandvertragend

Horeca

Romo Fabrics, actief in de projectmarkt, presenteert haar eerste collectie in Trevira, die standaard op voorraad leverbaar is vanaf een meter. Lerici bestaat uit klassieke jacquard geweven streep- en ruitdessins en motieven met een moiré finish, in zes verschillende kleurencombinaties.De stoffen, geschikt voor projectgordijnen en bedbekleding, zijn volledig brandvertragend. Deze eigenschap neemt niet af door […]

Romo Fabrics, actief in de projectmarkt, presenteert haar eerste collectie in Trevira, die standaard op voorraad leverbaar is vanaf een meter. Lerici bestaat uit klassieke jacquard geweven streep- en ruitdessins en motieven met een moiré finish, in zes verschillende kleurencombinaties.De stoffen, geschikt voor projectgordijnen en bedbekleding, zijn volledig brandvertragend. Deze eigenschap neemt niet af door veroudering, gebruik of wassen van de stof. Bovendien spreekt Romo Fabrics van ‘een lage afgifte van vervuilende stoffen in brandende situaties’. De collectie is wasbaar op 40ºC en is met name geschikt voor de luxer hotels en restaurants.
Voor informatie: Romo Fabrics, Nieuwegein. Tel. (030) 605 32 18.

Reageer op dit artikel