nieuws

Drie stralen

Horeca

Greep en douchekop zijn uit één stuk gevormd; zo lijkt het alsof de waterstraal direct uit de hand komt. Naast de normale en de massagestraal beschikt de kop over een softstraal die zachtjes op de huid komt. Met één hand zijn de drie straalsoorten te regelen.De Duscha Handy is een geïntegreerd accessoire bij de nieuwe […]

Greep en douchekop zijn uit één stuk gevormd; zo lijkt het alsof de waterstraal direct uit de hand komt. Naast de normale en de massagestraal beschikt de kop over een softstraal die zachtjes op de huid komt. Met één hand zijn de drie straalsoorten te regelen.De Duscha Handy is een geïntegreerd accessoire bij de nieuwe ‘wellness-douche’ Entrada van Hüppe. De firma geeft een garantie van tien jaar op alle uitvoeringen. Prijs vanaf 87 euro.
Voor informatie: Hüppe Nederland, Zwijndrecht. Tel. (078) 610 20 22.

Reageer op dit artikel