nieuws

Een blikje voor snelle snackers

Horeca

Uit de automaat van Tieles uit Helmond nemen cafetariaklanten zelf een blikje met een snelle snack. Zij kunnen kiezen uit 11 soorten versnaperingen in blik, zoals olijven gevuld met anjovis of paprika, pittige of chocolade pinda’s, geroosterde amandelen, notencocktail, borrelnootjes en gepelde zonnebloempitjes. Afname van de blikjes gaat in dozen van 96 stuks, waarbij ondernmers […]

Een blikje voor snelle snackers

Uit de automaat van Tieles uit Helmond nemen cafetariaklanten zelf een blikje met een snelle snack. Zij kunnen kiezen uit 11 soorten versnaperingen in blik, zoals olijven gevuld met anjovis of paprika, pittige of chocolade pinda’s, geroosterde amandelen, notencocktail, borrelnootjes en gepelde zonnebloempitjes. Afname van de blikjes gaat in dozen van 96 stuks, waarbij ondernmers zelf het assortiment bepalen. Het volume van de inhoud verschilt per soort tussen de 40 en 120 gram. De inworp bedraagt vanaf januari 2002 €1,20. De automaten zijn uitgevoerd in gehard plastic in de kleuren rood, geel, groen, blauw en zwart.
Informatie: Tieles Automaten & Versnaperingen, Helmond, tel. (0492) 53 87 87 of www.tieles.nl

Reageer op dit artikel