nieuws

Internettactiek vergroot aantal bezoekers site

Horeca

Bagels Imp. ziet in internet een belangrijk medium. De groothandel in bagels, muffins, creamcheese, brownies en cookies heeft een simpele, maar slimme manier bedacht om zoveel mogelijk bezoekers op de site te krijgen.

Op iedere doos die wordt afgeleverd, staat duidelijk het internetadres vermeld. ‘We hebben elke productsoort een herkenningskleur gegeven’, vertelt Gusta Japser van Bagel Imp. ‘Zo’n kleurenbalk staat op iedere doos. In die balk hebben we duidelijk de site vermeld. Mensen weten ons direct te vinden.’ Elk artikel heeft ook een eigen sitenaam. ‘We hadden geluk, de naam ‘bagels’ was nog niet geregistreerd als domeinnaam. ‘Muffins’ wel, maar niet in België. Dus staat op onze dozen met muffins: www.muffins.be. Alle namen worden meteen doorgelinkt naar de site van Bagel Imp.’
Voor meer informatie Bagels Imp.: www.bagels.nl
Voor meer informatie Bagels & Zo: www.bagelsenzo.nl

Reageer op dit artikel