nieuws

Reiniging

Horeca

Reiniging Kimberly-Clark heeft een nieuwe serie producten ontwikkeld voor bedrijven die zich bezighouden met voedselbereiding. De reeks producten omvat Wypall X80 sopdoeken (meermaals te gebruiken), Wypall L Roll Control poetsdoeken (voor eenmalig gebruik), antiseptische handreiniger en een ‘instant handsanitizer’. Om kruisbesmetting te voorkomen zijn de sopdoeken kleurgecodeerd. De doeken hebben een hoog absorptievermogen en zijn […]

Reiniging Kimberly-Clark heeft een nieuwe serie producten ontwikkeld voor bedrijven die zich bezighouden met voedselbereiding. De reeks producten omvat Wypall X80 sopdoeken (meermaals te gebruiken), Wypall L Roll Control poetsdoeken (voor eenmalig gebruik), antiseptische handreiniger en een ‘instant handsanitizer’. Om kruisbesmetting te voorkomen zijn de sopdoeken kleurgecodeerd. De doeken hebben een hoog absorptievermogen en zijn sterk dankzij polypropylene non-woven materiaal. Tel. (0318) 69 76 97.

Reageer op dit artikel