nieuws

Portugees serviesgoed met logo

Horeca

Dijkstra brengt Stoneware- en terracotta serviesgoed uit Portugal op de Nederlandse markt. Het Stoneware-servies is zeer sterk en barst bijna niet. Het wordt net zo heet gebakken als porselein. Het is verkrijgbaar in wit, bruin, beige, blauw en geflambeerd rosé. Het terracotta serviesgoed bestaat uit ruim 150 verschillende artikelen. Dijkstra zegt dat terracotta het beste […]

Dijkstra brengt Stoneware- en terracotta serviesgoed uit Portugal op de Nederlandse markt. Het Stoneware-servies is zeer sterk en barst bijna niet. Het wordt net zo heet gebakken als porselein.

Het is verkrijgbaar in wit, bruin, beige, blauw en geflambeerd rosé. Het terracotta serviesgoed bestaat uit ruim 150 verschillende artikelen. Dijkstra zegt dat terracotta het beste tot zijn recht komt in een knus interieur. Ook is het serviesgoed met logo of naam van het restaurant te bestellen. Portugees porselein en wijn behoren inmiddels ook tot het assortiment van Dijkstra.

Informatie: Dijkstra International, Gasteren, tel. (0592) 231658

Reageer op dit artikel